Skip navigation.

the Worldwide Leader in
 • life insurance
 • car insurance
 • health insurance
 • property insurance
 • mortgage
 • personal loans
 • business loans
 • student loans
 • car loans
 • car title loans
 • Magunkról

  Dialight Corporation (amerikai anyavállalat – USA)

  1501 Route 34 South • Farmingdale, NJ 07727 USA

  Dialight Világítástechnika

  Az 1938 óta tevékenykedő Dialight úttörője a LED technológia innovatív felhasználásának a 70-es évek kezdete óta. LED termékeink az elektronikai iparág fejlesztőmérnökei számára számos, az eddigieknél jobb lehetőséget kínálnak különböző helyzetjelző készülékekben történő felhasználásokhoz.
  A Dialight LED technológiájú közlekedési lámpák dollármilliókat takarítottak már meg önkormányzatok számára az energia- és karbantartási költségeken.
  A munkagépeken elhelyezett LED technológiájú jelzőfények élettartama gyakran meghaladja maguknak a munkagépeknek az élettartamát.
  A Dialight munkatársai szakértelmük felhasználásával azon fáradoznak, hogy a legmegbízhatóbb és leg-költséghatékonyabb LED termékek legyenek elérhetőek az Önök számára.
  A Dialight elegendő erőforrással rendelkezik ahhoz, hogy mind a tervezés, mind a gyártás házon belül történjen, melyet egy globális értékesítési és elosztóhálózat tesz egységes rendszerré.
  Így tehát, ha a legjobb és legfényesebb LED technológiát keresi, nem szükséges tovább keresgélnie, a megoldást a Dialight jelenti az Ön számára!

  Dialight Europe Ltd. (angliai leányvállalat – GB)

  Exning Road Newmarket Suffolk CB8 0AX

  A Dialight az értéknövelt világítódiódás (LED) kijelzők és komponensek piacvezető gyártója, egy Nagy-Britanniában működő, tőzsdén jegyzett iparvállalat százszázalékos tulajdonában álló leányvállalata. Az innovációjáról, minőségéről, megbízhatóságáról és műszaki kompetenciájáról ismert, több mint 60-éves vállalat a világméretű piacvezető irigylésre méltó pozícióját érte el.
  A Dialight 2004-ben 55 millió angol fontot meghaladó éves forgalmú két divíziója jó nevű disztribútorok, független kereskedelmi képviselők és értékesítő partnerek hálózatán át szolgálja ki ügyfeleit. Az értékesítés jelenleg két fő piaci szegmensre tagolódik: az opto-elektronikai komponensekre és a különböző közlekedési alkalmazások jelzőkészülékeire.
  Az opto-elektronikai divízió jó minőségű, értéknövelt világító visszajelzőket szállít nyomtatott áramköri lapkák és vezérlőtábla-alkalmazások számára. A termékek mérnöki munkával támogatott megoldásokat nyújtanak az adatkommunikáció és a távközlés területének készülékgyártói számára. Számos termék szabadalmi védettséget élvez.
  A jelzőrendszer-divízió élvonalbeli színvonalú jelzőkészülékeket kínál közúti, vasúti és repülési, illetve repülőtéri alkalmazásokhoz. A vállalat első jelzőkészülékeinek 1995-ös piacra dobása óta az árbevételek a vállalat teljes forgalmának 50%-át is meghaladó mértékig nőttek.
  A Dialight cégközpontja az Atlanti-óceán partján, egy közkedvelt üdülőterületen álló korszerű irodaépületben működik. A gyártás és a gyártást kiegészítő szolgáltatások a népszerű Carolina vidékén és egy nemrégiben elkészült telephelyen, Mexikóban, az északi Baja területén találhatók.
  A Dialight termékeiről és szolgáltatásairól bővebb információt talál weboldalunkon: www.dialight.com
  A Dialight Europe Ltd. a Dialight akadályfények európai értékesítési szervezete. A Nagy-Britanniában, Cambridge közelében működő székhelyű Dialight Europe Ltd. közvetlenül és regionális disztribútorok hálózatán keresztül szolgálja ki európai ügyfeleink igényeit. További információ a www.dialight-obstruction-lights.com oldalon.

  SZIGET-COM Műszaki Szolgáltató Zrt. (a Dialight hazai kereskedelmi partnere – HU)

  H-2330. Dunaharaszti, Pázmány Péter utca 12/a

  A SZIGET-COM Műszaki Szolgáltató Zrt. természetes személyek által létrehozott korlátolt felelősségű, 100%-ig magyar tulajdonú társaság.
  A társaság elsődleges tevékenysége mobil telekommunikációs rendszerek tervezése és kivitelezése a kulcsrakész átadásig. Az előbbiekhez kapcsolódóan foglalkozunk elektromos hálózatok tervezéssel és kivitelezéssel, valamint akadályvilágítási rendszerek fejlesztésével, tervezésével és kivitelezésével.
  Cégünk 2005 évben kötött kizárólagos distributori szerződést a Dialight Corporation–al akadályvilágító lámpák és a kapcsolódó eszközök forgalmazására. Az elmúlt években sikereket értünk el a Dialight termékek hazai forgalmazásának terén. Több hazai beruházás során kerültek alkalmazásra a Dialight korszerű akadályvilágító lámpái. További információt a SZIGET-COM Zrt.–ről lásd a www.sziget.com oldalon.